Food Authenticity PhD Excellence Academy - a Focus on Communication - UPDATES
"Food Authenticity PhD Excellence Academy - a Focus on Communication" si rinnova. Il corso si terrà in modalità blended, online il 21 e 22 maggio, e in presenza l'11 giugno 2024 presso il Campus dell'Università degli Studi di Parma.
La PhD School è parte di un progetto finanziato dalla Regione Emilia-Romagna, nell'ambito del programma ER-Phood “Emilia Romagna Food Science Advanced Doctoral Training Program”. https://phooder.unipr.it/
Le candidature saranno aperte dal 14 marzo al 1 maggio 2024 su ER-Phood website
Archives
- 20/07/2023 - Innovation and sustainability in Viticulture and Enology PhD Research school
- 06/06/2023 - A better understanding of sustainability elements in food labeling through educational innovation projects
- 06/06/2023 - Yakult Academy on Nutrition Communication. Comunicazione scientifica in rete: Opportunità e criticità nelle dinamiche social - V edizione
- 25/05/2023 - EFSA Parma Summer School 2023
- 09/03/2023 - IFU Juice Processing Summer School II edition
- 19/01/2023 - Food Science PhD Research Leadership and Communication School – II edizione
- 19/01/2023 - Food Authenticity PhD Excellence Academy
- 19/01/2023 - Meat Safety Assurance System (MSAS) PhD School
- 18/01/2023 - Quality, Safety and Sustainability of the dairy sector PhD Research school