Bandi attivi
Avviso di selezione per incarico di prestazione d’opera autonoma per attività di coordinatore anno 2024
E' indetta una selezione, mediante procedura comparativa per titoli e colloquio, per il conferimento di un incarico di prestazione d’opera autonoma a contenuto artistico o intellettuale avente ad oggetto la seguente attività:gestione delle problem...
Meat Safety Assurance System (MSAS) PhD School
The School of Advanced Studies on Food and Nutrition activates the "Meat Safety Assurance System (MSAS) PhD School". Participants will acquire the skills, knowledge, tools and strategies necessary to be able to face the challenges (food safety, welf...
Food Authenticity PhD Excellence Academy
The School of Advanced Studies on Food and Nutrition activates the "Food Authenticity PhD Excellence Academy" from 25 to 27 September 2023 The PhD School is part of a project funded by the Emilia-Romagna Region, which provides funds to University of...
Food Science PhD Research Leadership and Communication School - II edtion
The School of Advanced Studies on Food and Nutrition activates the second edition of the "Food Science PhD Research Leadership and Communication School" from 1 to 6 October 2023. This PhD School aims to provide a comprehensive vision related to lead...
Archives
- 14/11/2022 - Avviso di selezione Coordinatore attività progetto regionale 2023
- 01/09/2022 - Food Security: Valorization of African Food Sources
- 30/03/2022 - Bando supporto tecnico alla pianificazione e all’organizzazione dell’evento “La sostenibilità delle filiere degli alimenti di origine animale: il tema dei sottoprodotti”
- 31/01/2022 - Bando per coordinatore attività progetto regionale
- 03/01/2022 - Bando per supporto tecnico alla pianificazione e all’organizzazione dell’evento di disseminazione dal titolo “Towards a EU Sustainable Food System: Legal Options and Challenges”
- 03/01/2022 - Bando per supporto agli studenti nella redazione di un policy paper a conclusione dell’evento di disseminazione, dal titolo “Towards a EU Sustainable Food System: Legal Options and Challenges”