• Home
  • Chi siamo
    • Mission
    • Governance
      • Consiglio della scuola
      • Comitato consultivo
      • Amministrazione
    • Leaflet
    • Documenti ufficiali
    • Gallery
  • Aree tematiche
    • Nutrizione
    • Economia Agroalimentare
    • Qualità e sicurezza
    • Law and Policy
    • Food processing
  • Corsi
    • Ph.D. in Food Science
    • Master
    • Summer Schools
    • Corsi di Formazione
    • Archivio Corsi
  • Progetti
    • EU-FORA
    • Sostenibilità alimentare: da problema globale a opportunità di sviluppo socio-economico regionale
    • Emilia-Romagna Food Science Advanced Doctoral Training Programme
  • News
  • Eventi
  • Bandi attivi
  • Contatti
  • Home
  • Chi siamo
    • Mission
    • Governance
      • Consiglio della scuola
      • Comitato consultivo
      • Amministrazione
    • Leaflet
    • Documenti ufficiali
    • Gallery
  • Aree tematiche
    • Nutrizione
    • Economia Agroalimentare
    • Qualità e sicurezza
    • Law and Policy
    • Food processing
  • Corsi
    • Ph.D. in Food Science
    • Master
    • Summer Schools
    • Corsi di Formazione
    • Archivio Corsi
  • Progetti
    • EU-FORA
    • Sostenibilità alimentare: da problema globale a opportunità di sviluppo socio-economico regionale
    • Emilia-Romagna Food Science Advanced Doctoral Training Programme
  • News
  • Eventi
  • Bandi attivi
  • Contatti
  1. Home
  2. News
  3. News
  4. Food Authenticity PhD Excellence Academy

Food Authenticity PhD Excellence Academy

The School of Advanced Studies on Food and Nutrition activates the "Food Authenticity PhD Excellence Academy".

The PhD School is part of a project funded by the Emilia-Romagna Region, which provides funds to University of Parma in relation to "Emilia Romagna Food Science Advanced Doctoral Training Program”, https://phooder.unipr.it/

The intensive course will allow PhD students to participate in a training course held by the most renown leaders in the food authenticity field.

The application will open soon. Stay tuned!

Archives
  • 13/09/2022 - Yakult Academy. Comunicazione scientifica in rete: opportunità e criticità nelle dinamiche social. IV edizione
  • 01/09/2022 - Multi-Strategic Intervention to Promote the Implementation of a Healthy and Sustainable University Canteen Policy
  • 01/09/2022 - NEW CALL! Research Grant in "Food Security: Valorization of African Food Sources"
  • 10/08/2022 - Circularity and Sustainability in the Food System
  • 27/06/2022 - 9th EAAE PhD Workshop
  • 24/06/2022 - IFU University Juice Processing Summer School
  • 10/06/2022 - Parma Summer School 2022
  • 21/04/2022 - "La sostenibilità delle filiere degli alimenti di origine animale: il tema dei sottoprodotti"
  • 04/01/2022 - Summer School on Food Sustainability III Edizione
  • 03/01/2022 - Towards a EU Sustainable Food System: Legal Options and Challenges
  • 02/01/2022 - Master Universitario Internazionale I° Livello in «FOOD CITY DESIGN»

via Università, 12 - I 43121

Parma

P.IVA 00308780345

tel. +390521902111

advancedstudies@unipr.it

Sito web creato da Centro Selma

Sito aggiornato il 30 novembre 2020

Privacy Policy - Cookie Policy - Copyright © 2023 Scuola di studi superiori in Alimenti e Nutrizione. All Rights Reserved